WEGENS STOPZETTING ACTIVITEITEN OP 01-01-2020 KUNNEN WIJ DE OPVANG NOG ENKEL VERZEKEREN TOT EN MET DE KERSTVAKANTIE 2019.

JACQUELINE EN CHRETIEN DANKEN U VAN HARTE VOOR DE JARENLANGE SAMENWERKING EN HOPEN DAT JULLIE EEN NIEUW VERBLIJF VOOR UW VIERVOETER MOGEN VINDEN.

 

 

     

Een verblijf bij Dog’s Dream is een onvergetelijk vakantieparadijs voor elke gast. Uw lieveling geniet van een afzonderlijk geïsoleerde (koude/warmte) binnenruimte, waaraan een met kunstgras geplaveide buitenren verbonden is.

Als nachtverblijf opteren we voor een met kurk geïsoleerde slaapruimte.  Een zalig comfort om ongestoord te snoezen.

 

Sociale honden worden toegelaten voor een stoeipartij op onze ruime uitlaatweide. Samen met hun sociale soortgenoten kunnen ze naar hartelust ravotten onder toezicht van een gediplomeerd lesgever.

 

 

Extra verwenmogelijkheden zijn voorzien onder de vorm van een speel- en oefenweide.  Een ware verwennerij waarin plezier maken centraal staat.  De kans dat de dieren zich vuil maken is niet onbestaande; vooral bij minder goede weersomstandigheden. Ook hieraan heeft Dog’s Dream gedacht: wij bieden U de kans om Uw lieveling te laten wassen voor U hem komt ophalen.  Ook als U dat liever zelf doet, krijgt U de mogelijkheid om van onze inrichting gebruik te maken.


We heten U alva
st van harte welkom en wensen alle honden een aangenaam verblijf.

Tijdens de wintermaanden ( november tot en met februari) gesloten om 17.00h.

Wegens klachten van lawaai hinder door onbekenden kunnen wij geen opvang meer doen voor volgende rassen;

Alle herders,  Weimaraners en dominante labradors.

Wij hopen op deze manier terug rust te kennen.

Word document op te slaan!

aanvraagformulier tijdelijke opvang