Opleiding en doorvoer EU landen

Doel en belang van een degelijke opleiding

– Het doelgericht fokken met geselecteerde teven en reuen biedt op zich geen 100% garantie op een betrouwbare pup, maar is vast en zeker een stap in de goede richting. De puppy’s moeten uiteraard nog veel leren en ervaringen opdoen. (U bent toch ook naar school gegaan?)
– Het leven van een hond is onder te verdelen in 5 perioden, waarvan er drie heel belangrijk zijn. Voor deze belangrijke levensfasen bieden we aangepaste lessen aan.
– De eerste periode is de levensfase vanaf de geboorte van de pup tot 7 weken. Deze periode brengt het dier bij de fokker door.
– De tweede periode of inprentings- en socialisatie fase genoemd, omvat de leeftijd van 7 weken tot 16 weken. Vergelijken we dit met de mens, dan spreken we hier over de leeftijd van 6 maanden tot 3 jaar. Dit is de allerbelangrijkste periode uit het bestaan van de hond.Iedere ervaring wordt levenslang opgeslagen en is aldus van blijvende betekenis. Om deze belangrijke periode te vullen met positieve facetten voor het dier, biedt Dog’s Dream U de mogelijkheid tot het volgen van de puppy-lessenreeks. OOK VOOR DE PUPS MET UITVOER NAAR EU LANDEN!

FAVV – Persbericht _ Hondsdolheid een dodelijke ziekte! Een voortdurend gevaar voor Europa.
– De derde periode of de juveniele fase gaat in vanaf 16 weken en duurt tot 30 weken. In een mensenleven is dit de periode van 3 jaar tot 12 jaar. Een ideale periode om de basis van gehoorzaamheid te starten en een belangrijke fase om de plaats in de roedel te ontdekken.Deze periode helpen wij U graag doorstaan met onze jongeren-cursus.
– De vierde periode die een hond in zijn levensloop tegenkomt is de adolescentie (7 tot 18 maanden). Vergelijken we dit terug met onze mensenleeftijd dan komt dit neer op de fase van 12 tot 21 jaar. In deze fase wordt het karakter van het dier gevormd. Met onze adolescenten-opleiding kunnen we het karakter hoogstens wat bijschaven. De hond leert zich sociaal te gedragen in onze niet altijd even diervriendelijke en verdraagzame maatschappij.
– De vijfde periode in een hondenbestaan is de periode van het volwassen dier of met andere woorden de leeftijd vanaf 18 maanden. Gedurende deze periode raden we aan om de geleerde zaken frequent te herhalen zodat zowel de hond als zijn gezin plezier ervaart. Gegarandeerd dat U een duizendvoud aan vriendschap van Uw viervoeter ontvangt

Wij wensen U en Uw dierbare viervoeter ontzettend veel leer-en spelplezier.